Vrienden van de Harmonie

U als liefhebber van harmoniemuziek wilt natuurlijk goed op de hoogte blijven van alles wat er in onze Harmonie St. Augustinus gebeurt. De “VRIENDEN VAN DE HARMONIE” ontvangen o.a. ons jaarprogramma en krijgen vele voordelen.

De “VRIENDEN VAN DE HARMONIE” is een groep van mensen die Harmonie St. Augustinus een warm hart toedraagt. Zij waarborgen mede door hun jaarlijkse financiële bijdrage de continuïteit van de Harmonie. De donatie is o.a. bestemd voor de aanschaf en het onderhoud van instrumenten en daarmee ook vooral de opleiding van beginnende muzikanten. De “VRIENDEN VAN DE HARMONIE” zijn voor onze vereniging onmisbaar!

Om lid te worden van de “VRIENDEN VAN DE HARMONIE” hoeft U slechts  € 50,- per jaar bij te dragen, voor dit bedrag geniet u van vele voordelen.

De voordelen op ’n rijtje:

U krijgt een speciale uitnodiging als de Harmonie een concert verzorgd
U wordt tijdens concerten als VIP verzorgd, o.a. bent U altijd verzekerd van en mooie plaats
U bent elke maandagavond (19.45 uur) van harte welkom om tijdens een van de repetities in de Reünie te komen luisteren
En u zorgt er samen met alle andere “VRIENDEN VAN DE HARMONIE” en donateurs voor, dat onze Harmonie St. Augustinus door kan blijven gaan met het maken van muziek. En wij doen dit met plezier en toewijding voor u en alle anderen die de blaasmuziek een warm hart toedragen.

Heeft u interesse om “VRIEND VAN DE HARMONIE” te worden? Neemt u dan contact met ons of door € 50,00 over te maken op rekeningnummer 13.05.30.530 Rabobank Geleen, t.n.v. Harmonie St. Augustinus.

Heeft u nog ideeën of vragen voor de “VRIENDEN VAN DE HARMONIE”, neem dan gerust contact met ons op.

Wij zouden uw deelname erg waarderen.