Drumband

Welkom op de pagina van onze drumband van Harmonie St Augustinus. De drumband bestaat op dit moment uit ongeveer zes leden en staat onder leiding van Jo Meijs. De leeftijd varieert van jong tot oud en er doen zowel meisjes als jongens mee. Iedere maandagavond repeteert de drumband van 18.45 – 19.30 uur in de Hanenhof te Geleen.

Uiteraard is de drumband er ook altijd bij wanneer de vereniging de straat op gaat. De leiding ligt dan in handen van Tamboer-Maître Stefan de Vries.

Meedoen bij de drumband houdt het volgende in. Je start met lessen waar je een professionele opleiding krijgt aangeboden tegen gereduceerde kosten. Wanneer je op het niveau bent om met de “grote” drumband mee te repeteren dan sluit je aan op onze repetitie avond op de maandag avond. Daarnaast blijf je natuurlijk les volgen om steeds beter te worden in het bespelen van de trommel.

Als je interesse hebt om een keer te komen kijken, kom dan gerust eens langs op een van onze repetities op de maandag avond. We zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste leden! We hebben altijd een trommel klaar staan.

%d bloggers liken dit: