Leerlingen Orkest – de Augus10ers

AUGUS10ERS
AUGUS10ERS

Heb je al 1 jaar les of langer? Dan mag je aanschuiven bij ons jeugdorkest “de Augus10ers”. Dit orkest is in augustus 2013 gestart en staat vanaf 2016 onder leiding van Julia de Leuw. Hier leer je hoe het is om samen met elkaar muziek te maken, naar elkaar te luisteren, en van elkaar te leren. Er worden ook regelmatig optredens gegeven, bijvoorbeeld met kerstmis, of een wervingsactie op scholen. Verder is er een jaarlijkse voorspeelmiddag, waarbij alle leerlingen op les een stukje mogen spelen, om zo te laten horen hoever ze al zijn. Hier zal het jeugdorkest ook haar opwachting maken. Het is een gemotiveerde en enthousiaste groep!!

Blokfluitgroep

Regelmatig starten we met een blokfluitgroep, waarin kinderen stap voor stap leren hoe je muziek maakt. Noten lezen, ritmes leren en luisteren naar je eigen spel en dat van anderen. En dat voor een heel aantrekkelijke prijs! Na ongeveer een jaar kun je doorstromen naar een ander instrument. Een trompet, een dwarsfluit, een klarinet 
net wat je leuk vindt. Als je dat instrument een beetje onder de knie hebt, kun je mee gaan spelen in het Leerlingenorkest. Met dit orkest treden we ook regelmatig op voor publiek. Het leerlingenorkest staat, onder leiding van Julia de Leuw. We maken niet alleen muziek. Regelmatig organiseren we ook een leuke activiteit, om elkaar beter te leren kennen.