Jan Linders Fonds goede doel 2022

125 jaar harmonie St. Augustinus Geleen is in 2022 het Goede Doel van supermarkt  Jan Linders.                     

Het JAN LINDERS FONDS heeft in samenspraak met harmonie St. Augustinus bepaald dat de vestiging van Jan Linders in het centrum van Geleen, voor heel 2022, de locatie is waar wij als harmonie sponsoractiviteiten kunnen realiseren met als doel de “kas” van de harmonie te spekken voor het jubileumjaar.

De sponsorcommissie is samen met het Jan Linders Fonds bezig om gedurende 2022 een aantal activiteiten te ontplooien waarin wij, als harmonie, onze bijdrage leveren.

Naast de collectieve activiteit, gepland in week 22 en 41 door de vestiging van Jan Linders Geleen, mogen wij ook eigen activiteiten inplannen zoals daar zijn:

  • Heel Augustinus bakt.
  • Rad van Fortuin.
  • Muzikale activiteit, tenslotte zijn we een harmonie.
  • Statiegeld actie, etc.

De definitieve lijst van activiteiten gaan we de komende tijd samenstellen.

Eigen ideeën van jullie zijn van harte welkom, maar wacht niet te lang met jullie inbreng.

Naast de beide collectieve activiteiten, die financieel heel aantrekkelijk zijn voor onze harmonie worden maximaal 5 extra activiteiten in opbrengst verdubbeld door het Jan Linders Fonds (met een maximum van € 500,- per activiteit).

De officiële aftrap zal medio februari 2022, rondom carnaval, plaats vinden. Hiervan houden we jullie op de hoogte.

De sponsorcommissie van harmonie St Augustinus en de bedrijfsleider van Jan Linders – Maurice Eussen stellen alles in het werk om Het Goede Doel voor 2022 te laten slagen. Alleen zonder jullie inbreng, als lid van onze harmonie, kunnen wij niet. Wij hopen op jullie medewerking.

Met muzikale groet namens de sponsorcommissie.

Nico Thomas, Frank Ramakers, Henk van Hout

%d bloggers liken dit: